fbpx Skip to content

MODERN 90’s // Sunday Pool #DayTime PARTY

2021. június. 27.

2021. jún. 27.

MODERN 90’s // Sunday Pool #DayTime PARTY

Season 3. Episode 4.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Season 3. Episode 4.
🔸 MODERN 90’s🔸
A régi kedvencek, csak a hangzás sokkal dögösebb!

2021.06.27. Vasárnap – 10 AM – 10 PM
🔥DAYTIME PARTY – POOL – BRUNCH🔥

Nagyon régóta terveztünk már olyan bulit, ahol a régi kedvenceinket hallgathatjuk meg, viszont abban mindannyian egyetértettünk, hogy egy retró buli nem igazán illene a koncepciónka. Dj Plastic új zenei irányzata viszont megmutatta nekünk a megoldást, hogyan lehet ezt kihívást megoldani: annyi sok jó feldolgozás készült az elmúlt pár évben a mi stílusunkban, hogy akár egy egész napot is meg tudnánk csinálni 🙂 Abban is egyetértettünk, hogy sok még az eredetinél is jobb lett.
A régi kedvencek, a régi hangulat, csak a hangzás sokkal dögösebb!
Természetesen nem csak nosztalgiából fog állni az egész nap, hiszen a naplementét Dan von Schulz nagymester fogja levezényelni. Az, hogy milyen őrült szettel, zenékkel készül, azt még mi sem tudhatjuk, mert sosem osztja meg velünk: csak jön és történelmet ír 🙂

Válaszd a 6×6 Taxit az utazásodhoz! Ha Velük érkezel, akkor a taxi minden utasa érkezéskor egy kupont kap, amit beválthat egy house drink italra a bárpultban.
Foglalj autót a +36(1)666-6666 telefonszámon, vagy töltsd le a “6×6 by Birdie” applikációt és rendelj azon keresztül!

Line up:
– DAN VON SCHULZ
– DJ PLASTIC
– MR. SHABA

Házigaza:
– GOLDHAND
Live Act: DEMETER ERIK

►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben: 4990 Ft

► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
+36203209626

►FONTOS!

A COVID-19 védettségi igazolvány nélkül érkező vendégeinket is tudjuk fogadni, mivel a terület nagy része terasznak minősül. Javasoljuk nekik az asztalfoglalást a terasz részen és örömmel kiszolgáljuk Őket. A mosdót jelenleg csak maszkban lehet használni.
Jelenleg a tánc nem engedélyezett, úgyhogy majd a kényelmes kanapékról fogunk kézfeltartással és ütemes fejmozgatással üzenni a DJ-nek

Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 14 óráig tudjuk garantálni.
Ha úgy látod, hogy késni fogsz, telefonálj ide és érdeklődj Nikinél: +36302626319

Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.

! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !
Cím:
Budapest, Hermina út 63. 6.emelet. 1146.
Music Channel:
www.1music.hu
Rise FM:
www.risefm.hu

Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Závaczki Mercédesz

Závaczki Mercédesz

A nappali buli a legjobb dolog amit kitalálhattak, mivel nem vész kárba a  következõ napod a fáradtság és másnaposság miatt. Minek mennék szombat este bulizni, vasárnap meg strandra ha itt megkaphatom mind a kettőt ugyanazon a helyen? A társaság, a légkör, a zene, a frissítõ italok, a hatalmas medence… Én biztosan idén is ott leszek 😉

Fáber Daniella

Fáber Daniella

Sok külföldi buliban/szórakozóhelyen jártam már, de ez a party sorozat az egyik legkülönlegesebb amin valaha részvettem. Nem mindennapi a környezet, főleg magyar viszonylatban. A nappali buli a legjobb dolog amit kitalálhattak, nem cseszed el a másnapodat a fáradtsággal. Minek mennék szombat este bulizni, vasárnap meg strandra ha itt megkaphatom mind a kettőt? A társaság és a légkör mindig szuper! Idén is ott a helyem!