fbpx Skip to content

NITERISE Dj SHOW // Sunday Pool #DayTime PARTY

2021. június. 20.

2021. jún. 20.

NITERISE Dj SHOW // Sunday Pool #DayTime PARTY

Season 3. Episode 3.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Season 3. Episode 3.
🔸 NITERISE DJ SHOW 🔸

2021.06.20. Vasárnap – 10 AM – 10 PM
🔥DAYTIME PARTY – POOL – BRUNCH🔥

Hétről hétre újabb csodákat élünk át a vasárnapi DayTime bulikon, amit nem könnyű szavakba önteni, ezt látni, hallani és érezni kell. A csodák sorozatát ezen a hétvégén folytatni fogjuk, ugyanis támogatónk, kedves partnerünk, a RISE FM látogat el hozzánk, méghozzá egy fergeteges NiteRise DJ SHOW-val!
A Rise FM zenei minőség és a fellépő lemezlovasok garantálják, hogy valódi, nemzetközi szintű hangultot kapunk ezen a napon.

Válaszd a 6×6 Taxit az utazásodhoz! Ha Velük érkezel, akkor a taxi minden utasa érkezéskor egy kupont kap, amit beválthat egy house drink italra a bárpultban.
Foglalj autót a +36(1)666-6666 telefonszámon, vagy töltsd le a “6×6 by Birdie” applikációt és rendelj azon keresztül!

NIGHTRISE DJ SHOW line up:
– STERBINSZKY (Az év DJ-je so many times…)
– SHANE 54 (DJ MAG TOP100, Position: 62)
-USED DISCO
– CANARD (Az év porducere díj)
– ROLAND P.
– FLASH

Házigaza:
– GOLDHAND
Live Act: DEMETER ERIK

►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben: 4990 Ft

► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626
►FONTOS!

A COVID-19 védettségi igazolvány nélkül érkező vendégeinket is tudjuk fogadni, mivel a terület nagy része terasznak minősül. Javasoljuk nekik az asztalfoglalást a terasz részen és örömmel kiszolgáljuk Őket. A mosdót jelenleg csak maszkban lehet használni.

Jelenleg a tánc nem engedélyezett, úgyhogy majd a kényelmes kanapékról fogunk kézfeltartással és ütemes fejmozgatással üzenni a DJ-nek Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 14 óráig tudjuk garantálni.
Ha úgy látod, hogy késni fogsz, telefonálj ide és érdeklődj Nikinél: +36302626319

Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.

! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !
Cím:
Budapest, Hermina út 63. 6.emelet. 1146.
Music Channel:
www.1music.hu
Rise FM:
www.risefm.hu

 

Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Sziki Krisztián

Sziki Krisztián

Nekem a bulizás szó eddig az éjszakával volt egyenlő. Többször említették már a barátaim, hogy látogassunk el ide, de nem nagyon tudtak rávenni, meg aztán felkelni sem volt kedvem egy szombat este után. Végül megtört a jég és lerángattak. Az előitéleteim egy pillanat alatt szálltak el, miután megérkeztem. Egy új világ nyílt meg előttem és nagyon tetszett, hogy mennyire barátságos volt velünk mindenki. Hetekkel és sok itt töltött vasárnap után már kihagytam inkább a szombat esti bulikat és helyette a minőségi zenét, helyszínt és feledhetetlen hangulatot választottam.

Závaczki Mercédesz

Závaczki Mercédesz

A nappali buli a legjobb dolog amit kitalálhattak, mivel nem vész kárba a  következõ napod a fáradtság és másnaposság miatt. Minek mennék szombat este bulizni, vasárnap meg strandra ha itt megkaphatom mind a kettőt ugyanazon a helyen? A társaság, a légkör, a zene, a frissítõ italok, a hatalmas medence… Én biztosan idén is ott leszek 😉