fbpx Skip to content

Summer Pool #DayTime PARTY ✘ Episode 2.

2022. június. 12.

2022. jún. 12.

Summer Pool #DayTime PARTY ✘ Episode 2.

Season 04. Episode 02.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Season 4. Episode 2.
🔸 Summer Pool Party🔸

2022.06.12. Vasárnap – 12 PM – 10 PM

Ha vasárnap, akkor DayTime PARTY, mi más?
Robogunk tovább a medencés bulikkal a város felett, ahogy azt már harmadik éve megszoktuk. A minőségi zenéről ismét kedvenc lemezlovasaink gondolkodnak, akik minden alkalommal külön készülnek ezekre az eseményekre.

A hatalmas kanapék, kibővített terasz és minőségi italválaszték mellett idén napozóágyakkal várjuk a barnulni vágyó hölgyeket
A már megszokott minőségi zenék mellett hatalmas medence, a kilátás, finom koktélok, illetve a közös naplemente feledhetetlenné varázsolja az élményeket.

Akik a gondosan összeválogatott zenéket pörgetik a medence mellett:

► STERBINSZKY
► MR. SHABA
► MYNEA
► IMRIK
► N’TOMMY

Házigazda: GOLDHAND

2022.június 12. Vasárnap
Déltől este 10 óráig.

►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben: 4990 Ft

► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626

►FONTOS!
Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 15 óráig tudjuk garantálni.
Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.
! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !

—-|| ENGLISH DESCRIPTION ||—-

Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Agneska Shiskova

Agneska Shiskova

A Daytime Party számomra nem egy szórakozóhely hanem egy életérzés , olyan miliő ahol mi egy család vagyunk nem vendégek, csupa pozitív emberrel akik feltöltenek. Imádok kiöltözni de ez a hely nem a rongyrázásról szól , sőt nem számít mi van rajtad mert itt a dresscode a bikini. A hangulat számít nem a haj meg a smink medencézés után főleg.

Lőrincz Renáta

Lőrincz Renáta

A vendéglátásban dolgozom hosszú évek óta, így elég nehéz nekem újat, valami valóban érdekeset mutatni. A Sterbinszky Karcsi hívott meg egy vasárnap oda és nem bántam meg, hogy elmentem, mert annyira megtaláltam a helyem náluk. A zene, a vendéglátás, az energia áramlás, majd a nap végére mindenki mindenkivel barát lett. Egyszerűen nagyszerű hely. Sosem gondoltam volna, de semmilyen más buliba nem vágytam már nyáron, csak hozzájuk. Szuper jó zenék és a kedvenc DJ-im egy helyen. Színvonalas és előkelő partyban lehet itt részünk.