fbpx Skip to content

Season Closing ► #DayTime PARTY

2022. szeptember. 25.

2022. szept. 25.

Season Closing ► #DayTime PARTY

Az utolsó naplemente

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Eljött az ideje az utolsó közös táncnak az idei nyáron. Szomorúan, de annál elégedettebben búcsúzunk a szezontól, hisz a DayTime PARTY hivatalosan regisztrált közönsége több, mint kétezer főre dagad és igazi családdá nőtte ki magát. A záró nappal szeretnénk meghálálni Nektek, hogy egész nyáron velük voltatok, ha esett, ha fújt és már az egész város arról beszél, hogy Ti vagytok a legjobb közönség!
Ezen a bulin a 14 óráig érkezőket szeretnénk egy pohár pezsgővel megajándékozni, illetve külön meglepetés, hogy a DayTime bulik összes rezidense tiszteletét teszi a DJ pult mögött.

Vár Téged Magyaroszág exkluzív, nappali medencés bulija a város felett. Hatalmas medence, pazar környezet, szuper zene és hangzás, mindemellett a város legszuperebb társasága fogad minden vasárnap déltől este 10 óráig.

HÖLGYEKNEK 15 ÓRÁIG A BELÉPÉS DÍJTALAN!

A lemezeket pörgetik:
– STERBINSZKY
– DAN VON SCHULZ
– MR.SHABA
– JOHNNY DE GOOD
– PLASTIC
– FLASH
– ROLAND P.
Házigazda:
– GOLDHAND
2022. Szeptember 25. Vasárnap
Déltől este 10 óráig.
► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626
Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Agneska Shiskova

Agneska Shiskova

A Daytime Party számomra nem egy szórakozóhely hanem egy életérzés , olyan miliő ahol mi egy család vagyunk nem vendégek, csupa pozitív emberrel akik feltöltenek. Imádok kiöltözni de ez a hely nem a rongyrázásról szól , sőt nem számít mi van rajtad mert itt a dresscode a bikini. A hangulat számít nem a haj meg a smink medencézés után főleg.

Bakos Alexandra

Bakos Alexandra

A buli szervezője, Goldhand régi jó ismerősöm és többször invitált már a DayTime bulijába. Őszintén megmondom, nehezen vettem rá magam, hogy elmenjek, miután megnéztem a party fotókat és videókat. Úgy éreztem először, hogy ez túl “fancy” hely, nem illenék bele a környezetbe, illetve én inkább az emberibb bulikat preferálom, mint a magamutogatókat. Legnagyobb meglepetésemre a helyszínen az ellenkezője fogadott, mint amit elsőre gondoltam. Mindenki arcán mosoly, a vendégek mind kedvesek és a legfontosabb, kivétel nélkül mind udvariasak voltak. Gyorsan össze is barátkoztunk más társaságokkal, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Számomra igazi értéket adott a Daytime buli, amit eddig még máshol nem tapasztaltam ebben a formában. Idén biztosan itt fogom tölteni a szabad vasárnapjaimat.