fbpx Skip to content

LollyPop & House ✘ DayTime PARTY

2022. június. 19.

2022. jún. 19.

LollyPop & House ✘ DayTime PARTY

Season 04. Episode 03.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

A DayTime PARTY mindig is nagy figyelmet szentelt a zeni világára és ez most sem lesz másként.
Dan von Schulz -aki mindig is arról volt híres, hogy azt csinál, amit akar- most gondolt egy nagyot és úgy döntött, magasabbra teszi a lécet zeneileg.
Ezen a vasárnapon meghívta maga mellé az egykori legendát, Felhőt, akire sokan felnőttünk, Soneecot, akit zeneiségét már be sem kell mutatnunk és a délutáni óráktól a nagyvilág tengerpartjainak a legdögösebb house zenéit fogják prezentálni a maguk lázadó módján.

► DAN VON SCHULZ
► SONEEC
► MRC aka FELHŐ
► MYNEA
► TIVISH

Házigazda: GOLDHAND
2022.június 19. Vasárnap
Déltől este 10 óráig.

►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben: 4990 Ft
Online elővétel:

► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626

►FONTOS!
Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 15 óráig tudjuk garantálni.
Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.
! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !

Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Muszula Renáta

Muszula Renáta

Szerencsés vagyok, mert a világon sok elképesztő szórakozóhelyen és buliban jártam már, a Daytime Party sorozat volt az, ami legjobban megfogott a különlegességével. Sokkal jobb nappal bulizni, ezt külföldön már régen tudják. Annyira örültem amikor Budapesten is elérhetővé vált a színvonalas szórakozás lehetősége, úgyhogy amint tehettem mentem, utána pedig nem volt kérdés, hogy hol töltjük a vasárnapokat. Csodás kilátással, menő rooftop medencével, változatos zenékkel gondoskodnak arról, hogy a buli mindig feledhetetlen legyen. A hangulat kiváló, a társaság pedig a nyár végére egy nagy családdá nőtte ki magát.

Idén is ott a helyem! ❤️😘

 

Rábaközi Andrea

Rábaközi Andrea

Korábban hallottam már erről a nappali buliról, de így is kétkedve fogadtam mikor hívtak. Először visszakoztam, de amikor végre odaértem, elámultam. Igazi nyaralós-tengerparti élmény! Fantasztikus lemezlovasok váltották egymást a jobbnál-jobb kedvenc zenéimmel. Már tudom,hogy csodás napsütésben, közel a városban a legjobb választás!