fbpx Skip to content

Summer Pool #DayTime PARTY

2025. július. 3.

2025. júl. 3.

Summer Pool #DayTime PARTY

Season 4. Episode 5.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Folytatódik a város exkluzív, nappali medencés bulija, a DayTime PARTY.
Egy buli, ahol kipihenheted a hét fáradalmait, ahol szuper zenéket hallgathatsz napozás közben, ahol mindenki szíve ütemre dobban. Egy szuper jó társaságban találhatod magad, ha ellátogatsz hozzánk, mindemellett a hatalmas medencében hűsölhetsz, miközben a koktélodat szürcsölgeted.

► STERBINSZKY
► DAN VON SCHULZ
► TOMY MONTANA
► MR.SHABA
► FLASH
► N’TOMMY

Házigazda: GOLDHAND

2022.július 3. Vasárnap
Déltől este 10 óráig.

►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben: 4990 Ft

► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626

►FONTOS!
Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 15 óráig tudjuk garantálni.
Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.

! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !

—-|| ENGLISH DESCRIPTION ||—-

Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
NORMAL
4 990 Ft

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Bakos Alexandra

Bakos Alexandra

A buli szervezője, Goldhand régi jó ismerősöm és többször invitált már a DayTime bulijába. Őszintén megmondom, nehezen vettem rá magam, hogy elmenjek, miután megnéztem a party fotókat és videókat. Úgy éreztem először, hogy ez túl “fancy” hely, nem illenék bele a környezetbe, illetve én inkább az emberibb bulikat preferálom, mint a magamutogatókat. Legnagyobb meglepetésemre a helyszínen az ellenkezője fogadott, mint amit elsőre gondoltam. Mindenki arcán mosoly, a vendégek mind kedvesek és a legfontosabb, kivétel nélkül mind udvariasak voltak. Gyorsan össze is barátkoztunk más társaságokkal, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Számomra igazi értéket adott a Daytime buli, amit eddig még máshol nem tapasztaltam ebben a formában. Idén biztosan itt fogom tölteni a szabad vasárnapjaimat.

Rigó Rita

Rigó Rita

Szeményes tapasztalatom szerint a Daytime Party remek lehetőség, mind a szórakozásra,  mind pedig a strandolásra, miközben a város a lábaid előtt hever. Ha egy rendhagyó és különleges helyszínre  vágysz,  ahol igényes zene mellett, finom koktélokat iszogatva szívesen töltesz  időt a barataiddal, akkor ezt a helyet ajánlom , nem fogsz csalódni. ☺️