fbpx Skip to content

Birthday Pool ✘ DayTime PARTY

2022. július. 10.

2022. júl. 10.

Birthday Pool ✘ DayTime PARTY

Season 4. Episode 6.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Folytatódik a város exkluzív, nappali medencés bulija, a DayTime PARTY.
Egy buli, ahol kipihenheted a hét fáradalmait, ahol szuper zenéket hallgathatsz napozás közben, ahol mindenki szíve ütemre dobban. Egy szuper jó társaságban találhatod magad, ha ellátogatsz hozzánk, mindemellett a hatalmas medencében hűsölhetsz, miközben a koktélodat szürcsölgeted.

Jó családhoz méltóan ezen a szent vasárnapon -amikor az Úr is megpihent- mi bizony meg fogjuk ünnepelni ennek a két csirkefogónak, Flashnek és Goldhandnek a szülinapját. Az már most biztos, hogy mérhetetlen mennyiségű misebor fog folyni és ha túlélik ezt a napot, biztosan megtérnek és egy évig nem isznak alkohol tartalmú italokat (a Bánáti de).

► GOLDHAND
► FLASH
► DAN VON SCHULZ
► JOHNNY DE GOOD
► DJ PLASTIC
► MR.SHABA
► BENTOLA
► SHAMEK

2022.július 10. Vasárnap
Déltől este 10 óráig.

►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben: 4990 Ft

► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626

►FONTOS!
Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 15 óráig tudjuk garantálni.
Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.
! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !

Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Sziki Krisztián

Sziki Krisztián

Nekem a bulizás szó eddig az éjszakával volt egyenlő. Többször említették már a barátaim, hogy látogassunk el ide, de nem nagyon tudtak rávenni, meg aztán felkelni sem volt kedvem egy szombat este után. Végül megtört a jég és lerángattak. Az előitéleteim egy pillanat alatt szálltak el, miután megérkeztem. Egy új világ nyílt meg előttem és nagyon tetszett, hogy mennyire barátságos volt velünk mindenki. Hetekkel és sok itt töltött vasárnap után már kihagytam inkább a szombat esti bulikat és helyette a minőségi zenét, helyszínt és feledhetetlen hangulatot választottam.

Ferenci László

Ferenci László

Azért szeretek itt bulizni, mert minden megvan egy helyen, ami egy jó hangulatú bulihoz kell. Ha kedvem van, hűsölök a medencében egy koktél és jó zene mellett, ha pedig bulizni akarok, arra is ott a lehetőség, amíg ránk nem esteledik! Van egy utánozhatatlan hangulata annak, ahogy sok bulis fiú és lány együtt táncol, és közben lemegy a nap.. itt minden vasárnap lehetőség van megismerkedni egy csomó jófej emberrel! Ha még nem próbáltad ki, idén nyáron tuti érdemes lesz.