fbpx Skip to content

White Party #DayTime

2022. július. 24.

2022. júl. 24.

White Party #DayTime

Season 4. Episode 8.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Hazánk talán legikonikusabb bulija ellátogat hozzánk, a DayTime PARTY-ra.
Ezen a napon fehérbe öltözünk a város felett és még fényesebbé tesszük a napot. Ellátogat hozzánk a White Party legendás házigazdája, Hamvai PG. és állandó jellegű tettestársai, FatBoy és Fagyi is.
A belépés tetőtől talpig csak fehérben!

► HAMVAI PG.
► FATBOY
► FAGYI
► DAN VON SCHULZ
► FLASH
► JOHNNY DE GOOD
► GOLDHAND
2022.július 24. Vasárnap
Déltől este 10 óráig.
►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben: 4990 Ft
► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626
►FONTOS!
Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 15 óráig tudjuk garantálni.
Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.
! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !
Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Lőrincz Renáta

Lőrincz Renáta

A vendéglátásban dolgozom hosszú évek óta, így elég nehéz nekem újat, valami valóban érdekeset mutatni. A Sterbinszky Karcsi hívott meg egy vasárnap oda és nem bántam meg, hogy elmentem, mert annyira megtaláltam a helyem náluk. A zene, a vendéglátás, az energia áramlás, majd a nap végére mindenki mindenkivel barát lett. Egyszerűen nagyszerű hely. Sosem gondoltam volna, de semmilyen más buliba nem vágytam már nyáron, csak hozzájuk. Szuper jó zenék és a kedvenc DJ-im egy helyen. Színvonalas és előkelő partyban lehet itt részünk.

Muszula Renáta

Muszula Renáta

Szerencsés vagyok, mert a világon sok elképesztő szórakozóhelyen és buliban jártam már, a Daytime Party sorozat volt az, ami legjobban megfogott a különlegességével. Sokkal jobb nappal bulizni, ezt külföldön már régen tudják. Annyira örültem amikor Budapesten is elérhetővé vált a színvonalas szórakozás lehetősége, úgyhogy amint tehettem mentem, utána pedig nem volt kérdés, hogy hol töltjük a vasárnapokat. Csodás kilátással, menő rooftop medencével, változatos zenékkel gondoskodnak arról, hogy a buli mindig feledhetetlen legyen. A hangulat kiváló, a társaság pedig a nyár végére egy nagy családdá nőtte ki magát.

Idén is ott a helyem! ❤️😘