fbpx Skip to content

Summer Classic Vinyl Party

2021. szeptember. 5.

2021. szept. 5.

Summer Classic Vinyl Party

A nyár nagy classic bulija

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Season 3. Episode 13.
🔸 SUMMER CLASSIC VINYL PARTY🔸

2021.09.05. Vasárnap – 10 AM – 10 PM
🔥DAYTIME – POOL – DANCE🔥

Mi lehet annál jobb, mint amikor classic zene szól? A válasz egyszerű, ha az eredeti bakelitről szól 🙂
Az idei nyáron először egy hatalmas időutazásban lehet részünk, amikor előkerülnek az elmúlt 20-30 év legkedveltebb house felvételei. Emlékszünk még Sterbinszky legendás mix CD-ire? Vagy Schulz house bulijaira? Esetleg Goldhand hajógyári-szigetes szettjeire, Flash a siófoki Palace klubban töltött hosszú éveire? Ezen időszak legismertebb és legkedveltebb zenéit fogjuk analógban pörgetni a már megszokott ultra dögös hangrendszerünkön. A napot tetézi, hogy előkerülnek újra a legendás, limitált aranyozott lemezjátszók, aminek a jelenléte biztosít minket, hogy ez egy nem mindennapi esemény lesz.

Vár Téged Magyaroszág exkluzív, nappali medencés bulija a város felett. Hatalmas medence, pazar környezet, szuper zene és hangzás, mindemellett a város legszuperebb társasága fogad minden vasárnap reggel 10 órától este 10 óráig.

A lemezeket pörgetik:
– STERBINSZKY
– FLASH
– JOHNNY DE GOOD
– MAXIM
– GOLDHAND

Házigazda:
– DAN VON SCHULZ

►NORMAL JEGY
Helyszínen: 6990 Ft
Elővételben (Early bird): 2990 Ft
Elővételben (Normal): 4990 Ft

► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626
Asztalfoglalási árakat a következő linken találod:

►FONTOS!
A COVID-19 védettségi igazolvány nélkül érkező vendégeinket is tudjuk fogadni.

Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 14 óráig tudjuk garantálni.
Ha úgy látod, hogy késni fogsz, telefonálj ide és érdeklődj Nikinél: +36302626319

Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.

! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !

Cím:
Budapest, Hermina út 63. 6.emelet. 1146.
Music Channel:
www.1music.hu
Rise FM:
www.risefm.hu

Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Ferenci László

Ferenci László

Azért szeretek itt bulizni, mert minden megvan egy helyen, ami egy jó hangulatú bulihoz kell. Ha kedvem van, hűsölök a medencében egy koktél és jó zene mellett, ha pedig bulizni akarok, arra is ott a lehetőség, amíg ránk nem esteledik! Van egy utánozhatatlan hangulata annak, ahogy sok bulis fiú és lány együtt táncol, és közben lemegy a nap.. itt minden vasárnap lehetőség van megismerkedni egy csomó jófej emberrel! Ha még nem próbáltad ki, idén nyáron tuti érdemes lesz.

Kocsis Tibor

Kocsis Tibor (X-Faktor győztes)

Szeretek minden vasárnap benézni a rooftopra, mert mindig baráti hangulat és jó zene vár! Nem kiöltözős, nem feszengős, csak fogod magad a barátnőddel / barátoddal, és eljöttök. Mosolygós arcok, vidám emberek egy helyen, délután jókat dumálunk és táncolunk a napsütésben, este pedig együtt várjuk a naplementét. Aztán 10 óra körül már úgy kell minket hazazavarni. 🙂 Ráadásul ahogy a szervezőket ismerem, idén biztosan rádobnak a bulira még egy lapáttal!