fbpx Skip to content

Summer Opening Party

2021. június. 6.

2021. jún. 6.

Summer Opening Party

Season 03. Episode 01.

Vár téged Magyarország exkluzív, vasárnapi medencés bulija, a DayTime PARTY!

 

Egy buli, ahol: 

Mit kell tudnod, ha még nem jártál nálunk?

Eltelt lassan egy év, de az emlékek nem halványulnak.
Eljött az idő, hogy újra belevágjunk és felelvenítsük az őrült jó bulikat, feledhetetlen hangulatot és újra találkozzunk a régi arcokkal.
A tavalyi év sikere után 2021-ben, továbbra is vasárnaponként, napközben #DayTime PARTYn találkozhatunk Budapest egyik legszínvonalasabb tető teraszán, a The Private Rooftopon.
Ezen a nyáron sok újdonsággal várunk Titeket, amivel még teljesebbé tesszük az itt töltött időtöket.
A hatalmas kanapék, kibővített terasz és minőségi italválaszték mellett idén napozóágyakkal várjuk a barnulni vágyó hölgyeket 🙂
A már megszokott minőségi zenék mellett hatalmas medence, a kilátás, finom koktélok, illetve a közös naplemente feledhetetlenné varázsolja az élményeket.
Akik a gondosan összeválogatott zenéket pörgetik a medence mellett:
➡ STERBINSZKY
➡ BAHLZACK
➡ FLASH
Házigazda: Goldhand és Dan von Schulz
Live act: Demeter Erik
2021.június 6. Vasárnap
Délelőtt 10 órától este 10 óráig.
►NORMAL JEGY
➡ Helyszínen: 6990 Ft
➡ Elővételben: 4990 Ft
► ASZTALFOGLALÁS/ TABLE RESERVATION:
foglalas@daytimeparty.hu
vagy
+36203209626
►FONTOS!
➡ A COVID-19 védettségi igazolvány nélkül érkező vendégeinket is tudjuk fogadni, mivel a terület nagy része terasznak minősül. Javasoljuk nekik az asztalfoglalást a terasz részen és örömmel kiszolgáljuk Őket. A mosdót jelenleg csak maszkban lehet használni.
Jelenleg a tánc nem engedélyezett, úgyhogy majd a kényelmes kanapékról fogunk kézfeltartással és ütemes fejmozgatással üzenni a DJ-nek 🙂
➡ Csak limitált számú vendéget tudunk egy időben beengedni, így a beengedés jogát fenntartjuk. A belépést a jeggyel rendelkezőknek és a VIP kártyásoknak 14 óráig tudjuk garantálni.
Ha úgy látod, hogy késni fogsz, telefonálj ide és érdeklődj Nikinél: +36302626319
➡ Van fedett rész, így kisebb eső nem tántorít el minket, sőt, a felhős idő csak ideálisabb számunkra. Ha ránk szakad az ég és egész nap nagyon eső várható, akkor a jegyeket bármelyik későbbi, vasárnapi rendezvényen felhasználhatjátok, így nem vész kárba.
➡ ! Az elővételben vásárolt jegyed SOSEM vész kárba, ha nem tudsz megjelenni a rendezvényen, illetve ha rossz idő miatt napolunk !
Válts belépőt Magyarország legmenőbb nappali buljába, ahol garantáltan nem fogsz csalódni!

Belépőjegyek

A jegy átruházható, illetve ha nem tudsz eljönni, a nyár folyamán bármely buliba felhasználható.

Váltsd meg személyre szóló belépődet!

Jegyvásárlás

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online jegyvásárlás már nem elérhető erre a rendezvényre. További jegyek a helyszínen kaphatóak, korlátozott számban.

A helyszín

The Private Rooftop

Budapest XIV. Hermina út 63.

Rigó Rita

Rigó Rita

Szeményes tapasztalatom szerint a Daytime Party remek lehetőség, mind a szórakozásra,  mind pedig a strandolásra, miközben a város a lábaid előtt hever. Ha egy rendhagyó és különleges helyszínre  vágysz,  ahol igényes zene mellett, finom koktélokat iszogatva szívesen töltesz  időt a barataiddal, akkor ezt a helyet ajánlom , nem fogsz csalódni. ☺️

Maroti Barbara

Maroti Barbara

Már a kezdetektől szemeztem a hellyel, de sosem mertem elmenni. Őszintén szólva kicsit féltem, hogy kilógok majd a sorból és nem leszek elég “fancy” ide. Aztán szembe jött velem egy poszt, hogy egy nagyon jó barátnőm ott bulizik és a képek alapján nagyon boldog. Legközelebb már én is velük tarottam. Na itt indult az én függőségem. Onnantól kezdve minden vasárnapom erről szólt. Imádtam, hogy mindenki úgy fogadott, mint ha már ezer éve ismernénk egymást. A vasárnapi húsleveseket felváltották a Daytime Partyk.